• granbergvy1.jpg

Aktuellt

Angående Covid19 så håller vi i och håller ut, se filmen nedan som påminnelse och läs gärna denna artikel om skolstart och skolskjuts.

Besöksförbud gäller fortfarande på Granbergsskolan, kontakta mentor först om du måste komma till skolan som vårdnadshavare.

Filmer
Du följer väl skolans Youtube-kanal ? Där kan du hitta filmer från vår verksamhet, till exempel stop-motion från fritids eller sommarhälsningar från skolavslutningen.

Håll i, håll ut!

Covid-19 - Information om (Coronaviruset)

Aktuell information till vårdnadshavare publiceras på Unikum och Granbergsskolans bloggar.

Skolor och förskolor i Bollnäs kommun följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, vid minsta tecken på förkylningssymptom ska personal och elever stanna hemma, samt vara hemma två dygn efter tillfrisknande. Detta oberoende om man varit på resa eller ej.

Personal, barn och elever som är friska kommer till förskola/skolan som vanligt.

All information som du behöver känna till om Covid-19 (coronaviruset) hittar du på Folkhälsomyndighetens sida eller via länkarna nedan:

Klicka här för generell information (Folkhälsomyndigheten)

Klicka här för information till skolor och förskolor (Folkhälsomyndigheten)

Klicka här för information på Bollnäs kommuns hemsida

OBS viktig information om frånvarorapportering
Ni vårdnadshavare MÅSTE rapportera frånvaro i skolplatsen VARJE DAG som Ert barn är sjukt/frånvarande. Frånvarorapporteringen ska ske innan skoldagen börjar. Det är en säkerhetsfråga för både Er och skolan och en förutsättning för skolan att kunna ta över ansvaret under skoldagen.

Logga in i skolplatsen här

Bloggar

Se respektive klassblogg här under för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i klasserna.

F-klass

1:an

2:an

3:an

4:an

5:an

6:an

Grundsärskolan

icon-1562136_640.png

Nu finns Granbergsskolan på Instagram, följ gärna oss i vår vardag https://www.instagram.com/granbergsskolan/

Unikum
Nu kan du som vårdnadshavare logga in på Unikum och följa ditt barns lärande.
Mer information om inloggning mm hittar du här.

Mina sidor

I självserviceportalen finns e-tjänster och blanketter som är kopplade till Bollnäs kommuns olika verksamheter. För varje e-tjänst eller blankett finns information om just den e-tjänsten eller blanketten och ofta hänvisar vi också vidare till mer information och till någon som kan svara på frågor.

bramedgranberg

Vad är bra med Granbergsskolan?  Klicka på bilden ovan för elevernas svar.

1:1

Vi är en 1:1-skola i åk 1-6 då alla våra elever i dessa årskurser har en egen digital enhet.
I f-klass har vi15 iPads till 30 elever, år 1-3  egna iPads, år 4-5 har vi egna PC och i år 6 har vi chromebook. I grundsärskolan har vi kombinerad miljö beroende på vad som passar den enskilde eleven.

Trivselregler och värdegrund på Granbergsskolan

Betyg - så funkar det

Nötallergi!

På vår skola finns personer med nöt- och jordnötsallergi! Ytterst liten mängd kan få allvarliga konsekvenser därför har vi totalt nötförbud på skolan.
pdfAllergier på Granbergsskolan337.72 KB

Granbergsskolan