VINTERIDROTTSDAG 8/2

Onsdag 8/2 har vi vinteraktiviteter på Granbergsskolan för åk F–6 samt träningsskolan.
Välj bland aktiviteterna nedan. Barnen får hamburgare och dryck av skolan, men de får gärna ha med sig egen matsäck också. Buss går från skolan kl. 8.30. Samling på Bolle kl. 8.50. Skidor och stavar ska vara hopbuntade och märkta med namn. Samling på Sävstaås kl. 9.00. Bussen går tillbaka till skolan kl. 12.00 från Sävstaås och kl. 12.30 från Bolle. Skolskjutsarna går hem kl. 13.00 för alla skolskjutsbarn. Ni som kan får gärna skjutsa era barn själva. Slalomutrustning går att hyra på Bolle för 100 kr, se nästa sida.

1. BOLLEBERGET – UTFÖRSÅKNING
Nybörjare i år F-2 bör ha en vuxen med. Årskort gäller.
Barn under 8 år åker gratis, för övriga kostar det 60 kr
(Gäller även medföljande förälder)

2. BOLLEBERGET – LÄNGDÅKNING
Medtag egna skidor.

3. BOLLEBERGET- PULKAÅKNING (endast för F-3 samt träningsskolan)
Medtag egen pulka/snowracer och hjälm.

4. SÄVSTAÅS – SKRIDSKOÅKNING.
Egen utrustning. Skridskoåkning inne och ute. Klubba får användas på bandyplanen ute.

5. STAGÅRDEN, BÅTBRYGGORNA – PIMPLING
Medtag egen utrustning (Isborr finns på plats). Samling vid båtbryggorna kl. 9.00 vid egen skjuts, annars samling på skolan kl. 8.00.

pdfBlankett att skriva ut och ta med till skolan.57.62 KB

Matte- och PEPonline