• kil1.jpg
  • kilb1.jpg
  • kilb4.jpg
  • klib2.jpg

Covid-19 - Information om (Coronaviruset)

Aktuell information till vårdnadshavare skickas via Unikum.

Skolor och förskolor i Bollnäs kommun följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, vid minsta tecken på förkylningssymptom ska personal och elever stanna hemma, samt vara hemma två dygn efter tillfrisknande. Detta oberoende om man varit på resa eller ej.

Personal, barn och elever som är friska kommer till förskola/skolan som vanligt.

All information som du behöver känna till om Covid-19 (coronaviruset) hittar du på Folkhälsomyndighetens sida eller via länkarna nedan:

Klicka här för generell information (Folkhälsomyndigheten)

Klicka här för information till skolor och förskolor (Folkhälsomyndigheten)

Klicka här för information på Bollnäs kommuns hemsida

Det finns en vändplan för skolbussarna och en parkering för er föräldrar som skjutsar era barn till och från skolan och fritidshemmet.

Våra skolbussar har problem att svänga runt, då bilar står parkerade utanför de parkeringsrutor som målats. Var snäll och respektera trafikskyltningen vid parkering /busshållplats.

Personalparkeringen får inte användas vid hämtning och lämning av barn.