Våren 2018

Våren är här och vi vistas mycket utomhus med alla barn. Överskolningar och inskolningar pågår och vi har fått några nya ansikten under våren på vår förskola. Välkomna både barn och vuxna till Björkbacken!

Här nedan ser ni aktuell information och till vänster kan ni klicka vidare för att läsa om annat som rör verksamheten hos oss.

Utvecklingsdag

Den 25/5 är förskolan stängd för utvecklingsdag. Se anslag på respektive avdelning.

Sommarens sammanslagning

Under sommaren stänger vi en av våra förskolor på området då det är färre barn som vistas på förskolan dessa tider. Vi samarbetar under vecka 27-31. Vi sammanställer nu era önskemål av omsorg under sommaren för att sedan organisera sommarens verksamhet. Mer information får ni från er avdelning.

Allmänna förskolan

Ni som enbart använder den almänna förskolan för era barn har sommaruppehåll från 31/5-1/9. Glad sommar till er!

Ha en fin vår och sommar!