• slide.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

bramedgranberg

Vad är bra med Granbergsskolan?  Klicka på bilden ovan för elevernas svar.

Granbergsskolans insamlingsbössa i Musikhjälpen kom upp till 4 400 kr. Tack till alla som hjälpte till!

Aktivitetsskolan för elever i år 4-6 fortsätter under våren.pdf Klicka här för mer information.283.97 KB

Julkort i scratch från femmorna (Obs, flash-baserat så fungerar ej på platta och telefon)

Granbergsskolans julkalender

Häng med tvåorna på lucköppning!

Trivselregler och värdegrund på Granbergsskolan

Bloggar

Se respektive klassblogg här under för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i klasserna.

F-klass

1:an

2:an

3:an

4:an

5:an

6:an

skolskog3

Skolskogen

icon-1562136_640.png

Nu finns Granbergsskolan på Instagram, följ gärna oss i vår vardag https://www.instagram.com/granbergsskolan/

Granbergsskolan skramlar för världens barn

Mer information om utställningen och projektet

Pep-online viralt!
Senast veckorna har pep-online rönt stor uppmärksamhet, både i lokal och rikstäckande media.
Det började med en artikel på bollnas.se för att sedan sprida sig till SVT, Skolvärlden och Aftonbladet.
Som vanligt hittar du till våra kunskapsfilmer via bollnas.se/peponline.

1:1

Vi kan nu stoltsera med att vi är en 1:1-skola i åk 3-6 då alla våra elever i dessa årskurser har en egen Chromebook. I f-klass och år 1 har vi god täckning med iPad och i årskurs 2 har vi en blandmiljö med  16 st PC och 7 iPad.

welkommen

Informationsfilm och sexornas projekt med Chromebooks

Informationsfilm om PEPonline och Matte online

Betyg - så funkar det

Nötallergi!

På vår skola finns personer med nöt- och jordnötsallergi! Ytterst liten mängd kan få allvarliga konsekvenser därför har vi totalt nötförbud på skolan.
pdfAllergier på Granbergsskolan337.72 KB

Granbergsskolan