• slide.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

Trafikstörning på linje 76 19-20/11 Se bifogade filer för mer information:

pdfBussändring Sörbo

pdfKarta

ÖPPET HUS & JULFEST

Den 28 november kl.17.00-18.30 är det dags för Granbergsskolans Öppet Hus inför skolvalet lå19/20 och vi öppnar HELA skolan så alla vårdnadshavare och andra nyfikna har möjlighet att få en inblick i hur det är att vara elev på skolan. Det innebär förstås att vi vill att ALLA elever är med och gör denna upplevelse meningsfull för utan elever, ingen skola.

Den 20 december kl.18-20 har Granbergsskolan sin traditionella julfest för elever och tomte02personal och vi hoppas att alla elever har möjlighet att vara med på julavslutningen.

När eleverna är med på Öppet Hus och Julfesten så får de ledigt den 21 december och kan ta jullov efter festen.

Vi hoppas att det är möjligt för alla vårdnadshavare att ställa upp på detta då det betyder mycket för skolan att få visa upp vad vi gör och att få ha en fest för alla elever och personal.

Hjärtligt välkomna!
__________________________________

Rektor Granbergsskolan F-6, grundsärskola och fritidshem

oppethus2018

Fritidshemmet stängt den 8 januari 2019

Fritidshemmet har rätt att stänga 4 dagar/läsår för att personalen ska få möjlighet att utveckla verksamheten och den 8 januari 2019 inträffar en sådan dag.

Jag hoppas att ni har förståelse för detta och har möjlighet att ordna barnomsorg på annat sätt. Vid absolut förhinder att själv ordna barnomsorg så ser vi till att ordna det i samverkan med annan verksamhet.

Meddelande om behov av omsorg ska meddelas senast den 21 december 2018. Utebliven information tolkas som att barnet är ledigt.

Renovering av duschar!

Under v.46-51 kommer Granbergsskolans duschutrymmen att renoveras vilket innebär att idrotten kommer att bedrivas utan duschning. Vi har tillgång till 2 av 4 omklädningsrum under renoveringen och det gör att det blir svårt att låta eleverna byta om som vanligt. Därför kommer inte eleverna att behöva byta om inför idrottsaktiviteterna och de får duscha hemma. Vi fortsätter som vanligt att ha idrottslektioner enligt Evas plan v.47-51 (simvecka v.48). V.46-47 stänger vi av hela idrottshallen på grund av rivningen då det kommer att låta väldigt mycket.

Vi kan också meddela att när Eva går hem för att vara föräldraledig (förhoppningsvis arbetar hon fram till terminsslut) så har vi anställt en vikarie som heter Erik Blom. Han är utbildad idrottslärare och vi hälsar honom varmt välkommen.

Sexornas skoltidningar!

Äntligen

är skolgården klar... I fredags hade vi invigning, läs artikel på Hela Hälsingland här

Bloggar

Se respektive klassblogg här under för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i klasserna.

F-klass

1:an

2:an

3:an

4:an

5:an

6:an

Presentation av socialpedagog-rollen.

bramedgranberg

Vad är bra med Granbergsskolan?  Klicka på bilden ovan för elevernas svar.

1:1

Vi kan nu stoltsera med att vi är en 1:1-skola i åk 1-6 då alla våra elever i dessa årskurser har en egen enhet.
I f-klass har vi 21 iPads till 42 elever, år 1-2  egna iPads, år 2 har vi egna (snart, väntar på leverans)PC och i år 4-6 har vi chromebook. I grundsärskolan har vi kombinerad miljö beroende på vad som passar den enskilde eleven.

Tabata
En liten film från de två första dagarna med morgongympa. Hela skolan kör varje morgon 08:00 på skolgården, föräldrar får gärna komma och delta. 5 minuter tabata kan vara en bra start på både en skoldag och en jobbdag. Detta första test kommer att vara i fem veckor, sedan utvärderar och ser om det blir en fortsättning.

Trivselregler och värdegrund på Granbergsskolan

skolskog3

Skolskogen

icon-1562136_640.png

Nu finns Granbergsskolan på Instagram, följ gärna oss i vår vardag https://www.instagram.com/granbergsskolan/

Betyg - så funkar det

Nötallergi!

På vår skola finns personer med nöt- och jordnötsallergi! Ytterst liten mängd kan få allvarliga konsekvenser därför har vi totalt nötförbud på skolan.
pdfAllergier på Granbergsskolan337.72 KB

Postadress: