• granbergvy1.jpg

Skolval

Nu har har skolvalet inför ht 20 öppnat, val skola för av F-klass och åk 7
Mer info via denna länk

OBS viktig information om frånvarorapportering
Ni vårdnadshavare MÅSTE rapportera frånvaro i skolplatsen VARJE DAG som Ert barn är sjukt/frånvarande. Frånvarorapporteringen ska ske innan skoldagen börjar. Det är en säkerhetsfråga för både Er och skolan och en förutsättning för skolan att kunna ta över ansvaret under skoldagen.

Bloggar

Se respektive klassblogg här under för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i klasserna.

F-klass

1:an

2:an

3:an

4:an

5:an

6:an

Grundsärskolan

icon-1562136_640.png

Nu finns Granbergsskolan på Instagram, följ gärna oss i vår vardag https://www.instagram.com/granbergsskolan/

Invigning av skolgården, fas 2.

I onsdags invigde Åsa och arbetsledare Jonke vår nyrenoverade "skolgård del 2". Klassisk bandklippning, tal av rektor och glass till alla barn, kanske lite kallt men glass är alltid gott... Nu får vi hjälpas åt att hålla vår nya skolgård hel och ren.

nsg1.jpg

nsg2.jpg   nsg3.jpg

Internationella barndagen 7/10

Firas med en photobooth, klicka på bilden för att se bildspel med våra härliga elever.

IMG_0539.PNG

Schema
Klicka här för att komma till skolans schema

Unikum
Nu kan du som vårdnadshavare logga in på Unikum och följa ditt barns lärande.
Mer information om inloggning mm hittar du här.

Mina sidor

I självserviceportalen finns e-tjänster och blanketter som är kopplade till Bollnäs kommuns olika verksamheter. För varje e-tjänst eller blankett finns information om just den e-tjänsten eller blanketten och ofta hänvisar vi också vidare till mer information och till någon som kan svara på frågor.

Granberg på 3 min

Presentation gjord av sexorna

Filmer
På skolans Youtube-kanal har vi många små korta Stop-motion-filmer från fritids, gör ett besök du med.

Presentation av socialpedagog-rollen.

bramedgranberg

Vad är bra med Granbergsskolan?  Klicka på bilden ovan för elevernas svar.

1:1

Vi är en 1:1-skola i åk 1-6 då alla våra elever i dessa årskurser har en egen digital enhet.
I f-klass har vi15 iPads till 30 elever, år 1-3  egna iPads, år 4 har vi egna PC och i år 5-6 har vi chromebook. I grundsärskolan har vi kombinerad miljö beroende på vad som passar den enskilde eleven.

Trivselregler och värdegrund på Granbergsskolan

Betyg - så funkar det

Nötallergi!

På vår skola finns personer med nöt- och jordnötsallergi! Ytterst liten mängd kan få allvarliga konsekvenser därför har vi totalt nötförbud på skolan.
pdfAllergier på Granbergsskolan337.72 KB

Granbergsskolan