• slide.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

Aktuellt

Måndag 20 augusti klockan 08.00 börjar nästa läsår. Första skoldagen slutar vi klockan 12.00.

Förberedande skolbesök!
Inför skolstart i höst så erbjuder vi förberedande skolbesök. Eleven får komma till skolan vid ett tillfälle veckorna före skolstart och se nya klassrummet och/eller sitt gamla klassrum och bekanta sig med miljön inför skolstarten. Syftet är att de elever som är i behov av en mjukare start i ett lugnare tempo och med färre intryck ska få den möjligheten.
Tid för detta bokas hos mig.

Sofia Wennberg
Socialpedagog
Granbergsskolan F-6
Bollnäs kommun

pdfSammanslagning av fritidshemmen i sommar vecka 29-3163.09 KB

bramedgranberg

Vad är bra med Granbergsskolan?  Klicka på bilden ovan för elevernas svar.

Fallande ord från femmorna. Klicka på länken för att se spelen som femmorna gjort i scratch (obs fungerar ej på mobil eller platta). Här under kan du testa ett spel direkt.

Stop motionfilmer från fritids

En liten film från de två första dagarna med morgongympa. Hela skolan kör varje morgon 08:00 på skolgården, föräldrar får gärna komma och delta. 5 minuter tabata kan vara en bra start på både en skoldag och en jobbdag. Detta första test kommer att vara i fem veckor, sedan utvärderar och ser om det blir en fortsättning.

Trivselregler och värdegrund på Granbergsskolan

Bloggar

Se respektive klassblogg här under för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i klasserna.

Obs klasserna är uppflyttade till ht 18

F-klass

1:an

2:an

3:an

4:an

5:an

6:an

6:an Vt 18

skolskog3

Skolskogen

icon-1562136_640.png

Nu finns Granbergsskolan på Instagram, följ gärna oss i vår vardag https://www.instagram.com/granbergsskolan/

Granbergsskolan skramlar för världens barn

Mer information om utställningen och projektet

Pep-online viralt!
Senast veckorna har pep-online rönt stor uppmärksamhet, både i lokal och rikstäckande media.
Det började med en artikel på bollnas.se för att sedan sprida sig till SVT, Skolvärlden och Aftonbladet.
Som vanligt hittar du till våra kunskapsfilmer via bollnas.se/peponline.

1:1

Vi kan nu stoltsera med att vi är en 1:1-skola i åk 3-6 då alla våra elever i dessa årskurser har en egen Chromebook. I f-klass och år 1 har vi god täckning med iPad och i årskurs 2 har vi en blandmiljö med  16 st PC och 7 iPad.

welkommen

Informationsfilm och sexornas projekt med Chromebooks

Informationsfilm om PEPonline och Matte online

Betyg - så funkar det

Nötallergi!

På vår skola finns personer med nöt- och jordnötsallergi! Ytterst liten mängd kan få allvarliga konsekvenser därför har vi totalt nötförbud på skolan.
pdfAllergier på Granbergsskolan337.72 KB

Granbergsskolan