Välkommen till Rengsjö förskola

SL272904 kometenframsida

Vi har en avdelning (Månen) med 1-2 åringar och två avdelningar (Solen och Stjärnan) med 2-4 åringar och en avdelning (Kometen) med 4-5 åringar.

Här är information om föräldrarådet. Det kommer att ligga som en egen länk så småningom.

Rengsjö föräldraråd är en kostnadsfri förening som man automatiskt blir medlem i om man har barn på förskolan /skolan i Rengsjö. Vi vill försöka vara en länk mellan föräldrar, skola/förskola, rektor och lärare åt alla håll och vara de behjälpliga. Driva frågor som hör skolan till och söka pengar för extra verksamhet till skolan.

Styrelsen består av föräldrar från skolan/förskolan. Det är minst ett möte/termin men kan vara fler. Mötena är öppna för alla inom Rengsjö förskola/skola.

Vid frågor eller funderingar Kontakta ordförande

Nicklas Fredriksson

Hej föräldrar!

Som ni säkert vet har nu förskolorna i Bollnäs kommun använt det digitala verktyget UNIKUM ett tag. UNIKUM är en lärportal för att samla den pedagogiska dokumentationen för barnen i verksamheten. På Rengsjö förskola är avdelningarna igång i lite olika skala och dokumentationen byggs ut vartefter.

Den stora vinsten är att vi kommer att ha all dokumentation samlat på ett ställe, såsom planeringar och analyser, utvecklingssamtal, veckobrev och  annan information till er föräldrar.

Om du som förälder behöver hjälp i verktyget, tveka inte att fråga någon av pedagogerna! Du kan även hitta information kring hur du använder UNIKUM på verktygets sida.

Helene Morin

Besöksadress:
Västerby 7615
821 Rengsjö

Telefon:
Solen, Månen, Stjärnan

Kometen

Förskolechef:
Helén Morin

Ny anmälan om förskoleplats görs via Skolplatsen