Psykolog i för- och grundskola - har kunskap om barns utveckling och lärande, och hur vi kan förstå avvikelser. Skolpsykolog arbetar kring elevers inlärningssituation och psykisk hälsa med stöd till lärare och annan personal runt eleverna. På uppdrag av rektor kan psykologen genomföra utredningar av enskilda barn. Psykologen ger även stöd inom förskolan.

Om du, som förälder, har frågor eller funderingar, börja med att ta kontakt med ditt barns förskollärare eller lärare.

Psykolog i grundskola och grundsärskola

Psykolog i förskola, grundskola och grundsärskola

Psykolog i grundskola och grundsärskola