Arbråskola
Skolan har såväl sport- och simhall som fotbolls- och isplan på skolområdet. Skolan omges av vacker natur med strövområden och grillplats runt knuten. En kort promenad tar oss till närmaste badplats. Goda kommunikationer som buss och tåg tar oss enkelt på besök till näringsliv, kultur och nöjen.

Vallsta skola
Vallsta Skola ligger ungefär två mil norr om Bollnäs i den natursköna Ljusnandalen, ett stenkast från Orbaden, Hälsinglands Riviera. Skolan har årskurserna F-6. Lokalerna inryms i tre olika byggnader, vita skolan, röda skolan och en gymnastikhall. Vallsta skola har vid starten av läsåret 2013/2014 103 elever!

Gula husets förskola, Arbrå.
Vi är en förskola i Arbrå med två avdelningar, Grottan och Skogen, vi har barn i åldrarna 4-5 år. Vår verksamhet är integrerad i skolan.

Nyhemsgårdens förskola, Arbrå.
Förskolan ligger ca 1,5 mil norr om Bollnäs. Nyhemsgården består av tre avdelningar Hagen, Gläntan och Ängen där vi har barn i åldrarna 1-3 år.

Förskolan Lissgården, Vallsta.
Lissgården består av tre avdelningar. Två av dessa ligger i det stora gula huset norr om Vallsta skola.