Granbergsskolan skramlar för Världens barn
Vernissage av "Alla barns rätt"
Måndag 3/10 16:00 - 18:00

Alla elevernas verk är till salu och ni kan lägga valfritt bud. Ta gärna med kontanter. Alla pengar går till Världens barn.

Självklart kommer det att finnas lite snacks och “bubbel”!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Det är dags för Bollnäs att ännu en gång göra skillnad och rädda liv. I år går insamlingen till Världens Barn.

Måndagen den 3e oktober, internationella barndagen, har vi vernissage på skolan med elevernas bilder. Förälder, vänner och bekanta är alla varmt välkomna!
Alla teckningar är till salu och ni har då möjligheten att lägga valfritt bud på verken, gärna kontant. Pengarna vi får in på detta går till insamlingen för världens barn.
Eleverna har varit väldigt engagerade och tycker att det ska bli spännande med utställning och försäljning av sina verk!

Välkomna!

På Granbergsskolan har vi jobbat utifrån barnkonventionen och alla elever från förskolan upp till sexan har fått göra teckningar utifrån de olika artiklarna t.ex. “Alla barn har rätt att överleva och utvecklas”.

Årskurs 1 och förskoleklassen:
“Alla Barn har rätt att få kärlek”
Gör en teckning av dig och någon/några du tycker väldigt mycket om.

Årskurs 2-3
“man har rätt att vara precis som man är”
Gör ett självporträtt där du ser ut precis som du vill. Använd fantasin!

Årskurs 4-5
“Alla barn har rätt att överleva och utvecklas”
Gör en bild där du gör något du tycker om att göra, där du lär dig något.

Årskurs 6
“Alla barn har rätt att säga vad dom tycker och tänka vad dom vill”

alla3.jpg

alla2.jpg